Flowdiagram

Forretningsprocesser

Effektive forretningsprocesser er vejen frem for din virksomhed

Hvad vil det egentlig sige at din virksomhed har brug for nye eller optimerede forretningsprocesser. Du får svaret her.

Når der er tale om forretningsprocesser, er der tale om den måde processen foregår på i din virksomhed. Forretningsprocesserne definere din virksomhed og dens strategi og mål. Fokus på forretningsprocesserne bør altid ske ud fra, hvad der skaber mest værdi for kunden. I og med at teknologien hele tiden udvikler sig, åbner der sig konstant nye muligheder for at automatisere virksomhedens forretningsprocesser. Teknologien kan altså være med til at hjælpe din virksomhed til at opnå den bedst mulige måde, at skabe resultater for din kunde –  og dermed virksomhedens økonomi. Ved at have effektive forretningsprocesser skaber du vejen for at din virksomhed kan bruge den teknologiske udvikling til at skabe yderligere omsætning .

Hvad skal DU som virksomhed tage højde for når I arbejder med optimering af forretningsprocesser?

For dig som virksomhed handler det som sagt om  hele tiden at optimere jeres forretningsprocesser. Det betyder at forretningsprocesserne hele tiden skal afspejle virksomhedens strategi og mål for der igennem at bidage til forretningens vækst. Som virksomhed kræver det at man arbejder struktureret med optimering af sine processer. Virksomheden skal hele tiden kigge på:

  • Hvilke processer har vi?
  • Hvordan fungerer processerne?
  • Hvordan bidrager de til virksomhedens mål?
  • Hvordan optimere vi processerne; lean eller automatisering?

For at kunne arbejde struktureret med dine forretningsprocesser, er det selvfølgelig vigtigt at du har de rigtige kompetencer i virksomheden. Uden de rigtige kompetencer bliver arbejdet med optimering af forretningsprocesser anden hånds arbejde som reelt ikke bridrager til den foventede gevinst.

Kontakt IbsenPro

Hvis du skulle have spørgsmål omkring forretningsprocesser, kontakt gerne IbsenPro.  Da vi har over 15 år+ erfaring inden for optimering af forretningsprocesser kan vi hjælpe dig med eventuelle spørgsmål eller tvivl omkring forretningsprocesser, hvordan de kan bidrage til at skabe mest værdi for kunden og være nøglen til at din virksomhed hele tiden er så effektiv som muligt.

Tlf.: +45 2526 7701

Mail: info@ibsenpro.dk